Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,569 $

15 éves fiú adott le halálos lövést osztálytársára Németországban

A meghökkentő tragédia egy osztályteremben történt a németországi Offenburg városában.

Fotó: Unsplash/Kaisa-Marysia
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Bild értesülései szerint egy 15 éves fiú egy nagy kaliberű pisztollyal fejbe lőtte egy vele egykorú osztálytársát, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. A tragikus incidens 12 óra környékén történt, csütörtökön, egy tanóra közepén.

A rendőrség közlése szerint a gyilkosság indítéka „személyes” volt, hozzátéve, hogy a gyanúsítottat egy járókelő tartotta fel, míg kiérkezett a helyszínre a rendőrség. Úgy tudni, a diák besétált a tanterembe, odament osztálytársához, és fejbe lőtte. A fiatal áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Az offenburgi Waldbach iskolában történt erőszakos cselekmény nyomán riasztást adtak ki, mire a diákok és a tanárok elbarikádozták magukat az osztálytermekben, miközben 4 rendőrségi helikopter repült be a területre, több tucat rendőr állt készenlétben és a különleges erőket is bevetették.

A rendőrség közölte, a gyanúsított német állampolgár, majd délután 1 órakor hozzátették:

„Az offenburgi iskolában végrehajtott nagyszabású akció keretében letartóztattak egy gyanúsítottat. Egy tinédzserről van szó.”

Az incidens nyomán a rendőrök 180 diákot vittek ki az iskolából, majd az épület előtt várakozó szüleiknek átadták őket. A rendőrök átvizsgálták a termeket esetleges további elkövetők vagy gyanús tárgyak után kutatva, de nem találtak semmit.