Dollár
432,11 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
20,035 $

Zámbó Krisztián közös programja a volt párjával, majd megint reagált erre a kommentek miatt

Fotó: Instagram/Zámbó Krisztián
not image

Takács Petra

2022. augusztus 8. - 03:09

Krisztiánt is meg lehet érteni, ahogyan a rajongókat is, akik a közös fotók alapján arra engednek következtetni, hogy újra közös útra léphetnek.

Zámbó Krisztián és Zsuzsi hosszú éveken át voltak együtt, sokan imádták a párosukat. A Nyerő Párosban szintén együtt szerepeltek, mi is drukkoltunk nekik, és valóban az egyik legszórakoztatóbb duó voltak az előző szériában.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Nemrég azonban jött a hír, a bejelentés, hogy szakítottak, és úgy tűnik, ez most talán végleges. Hogy mit hoz a jövő, sosem tudni, de annyi bizonyos, megmaradt a jó kapcsolat kettejük között, fontosak egymásnak.

Nemrég Krisztián ismét egy közös fotóval jelentkezett az Instagram oldalán, ami elegendő volt arra, hogy az emberek találgatásokba kezdjenek. Részben meg lehet érteni azokat, akik ezen közös fotók láttán arra gondolnak, talán még sincs vége a szerelemnek.

Így énekel David Beckham a kislányával a The Weeknd koncertjén Miamiban (videó)

Nos, Krisztián ismét tiszta vizet öntött a pohárba, és azt mondta, valóban véget ért a kapcsolata Zsuzsival. „Komolyan, van itt pár ember, aki miatt írnak rólunk marhaságokat. Vége közöttünk, elmondtam párszor,… és senkinek semmi köze az életemhez, vagy Zsuzsiéhoz!!!!”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.