Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Xbox Game Pass: ezek a címek már biztosan érkeznek októberben

Meglepően gazdag kínálattal érkezik az Xbox Game Pass októberben.

Fotó: Xbox
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha a nemrég megjelent Starfield kissé megosztó volt a gamerek körőben, javarészt pozitív kritikákat kapott, ezzel együtt pedig megnyitotta az Xbox Game Pass új aranykorát, hiszen a szolgáltatás szemmel láthatóan több sebességfokozattal is felpörgött az elmúlt hónapban.

A várva várt cím megjelenése mellett azonban szeptemberben számos címet is kínáltak az előfizetőknek az Xbox Game Pass keretében, többek között olyan játékokat, mint a Spiritfarer, a Solar Ash, a Lies of P, a Payday 3 és a Party Animals. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Ehhez pedig azt is érdemes hozzátenni, hogy az Xbox marketingvezetője félig vicces megjegyzésében úgy fogalmazott szeptemberben, hogy az Xbox Game Pass még csak most kezdődik, így feltételezhető, hogy a megerősített címeken felül érkezik még pár meglepetés a kínálatba októberben.

Jelenleg ugyanis nyolc címet erősítettek meg októberre, melyek alapján már most elmondhatjuk, hogy az Xbox Game Pass egyik legjobb hónapja lesz: olyan címek érkeznek ugyanis a hamarosan érkező októberben, mint a Gotham Knights, a Cities: Skylines 2 és Warhammer 40K Darktide, olyan first-party játékok, mint a Forza Motorsport és a Jusant, és egészséges számú kisebb indie játékok, mint a Mineko’s Night Market, a Lamplighter’s League és a Headbangers Rhythm Royale.

Noha már ebben a fenti gyűjteményben is bőven akad mindenki számára valami, egy nagyobb műfaj még hiányzik, de csak azért, mert az október mindig egy kísérteties hónap, így feltételezhető, hogy érkezni fog egy-két hátborzongató cím is halloween alkalmából.