Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,932 $

Xbox Game Pass: ezek a címek már biztosan érkeznek októberben

Meglepően gazdag kínálattal érkezik az Xbox Game Pass októberben.

Fotó: Xbox
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha a nemrég megjelent Starfield kissé megosztó volt a gamerek körőben, javarészt pozitív kritikákat kapott, ezzel együtt pedig megnyitotta az Xbox Game Pass új aranykorát, hiszen a szolgáltatás szemmel láthatóan több sebességfokozattal is felpörgött az elmúlt hónapban.

A várva várt cím megjelenése mellett azonban szeptemberben számos címet is kínáltak az előfizetőknek az Xbox Game Pass keretében, többek között olyan játékokat, mint a Spiritfarer, a Solar Ash, a Lies of P, a Payday 3 és a Party Animals. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Ehhez pedig azt is érdemes hozzátenni, hogy az Xbox marketingvezetője félig vicces megjegyzésében úgy fogalmazott szeptemberben, hogy az Xbox Game Pass még csak most kezdődik, így feltételezhető, hogy a megerősített címeken felül érkezik még pár meglepetés a kínálatba októberben.

Jelenleg ugyanis nyolc címet erősítettek meg októberre, melyek alapján már most elmondhatjuk, hogy az Xbox Game Pass egyik legjobb hónapja lesz: olyan címek érkeznek ugyanis a hamarosan érkező októberben, mint a Gotham Knights, a Cities: Skylines 2 és Warhammer 40K Darktide, olyan first-party játékok, mint a Forza Motorsport és a Jusant, és egészséges számú kisebb indie játékok, mint a Mineko’s Night Market, a Lamplighter’s League és a Headbangers Rhythm Royale.

Noha már ebben a fenti gyűjteményben is bőven akad mindenki számára valami, egy nagyobb műfaj még hiányzik, de csak azért, mert az október mindig egy kísérteties hónap, így feltételezhető, hogy érkezni fog egy-két hátborzongató cím is halloween alkalmából.

EB-sorsolás: ismét összecsap Magyarország és Németország, kemény csoportban a válogatott

Marco Rossi együttese a második kalapból várhatta a hamburgi sorsolást.