Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,93 Ft
Bitcoin
16,621 $

Halálra gázoltak egy embert a Kőér utcai vasúti átjárónál

Fotó: Facebook/MÁV

Takács Petra

2022. január 16. - 10:51

A vonat épp a Nyugati pályaudvarra tartott, amikor a vasúti átjárónál halálra gázolt egy embert, már nem lehetett segíteni rajta.

Halálra gázolt egy embert vasárnap délelőtt a Nyíregyházáról a Nyugati pályaudvarra tartó sebesvonat Kőbányán, a Kőér utcai vasúti átjárónál – közölte a Mávinform az MTI-vel.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

 A helyszínelés ideje alatt – várhatóan délig – a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között a vonatok csak egy vágányon közlekednek, ezért a ceglédi vonalon 20-40 perccel megnőhet a menetidő.

A késések csökkentése érdekében a monori S50-es és a lajosmizsei/dabasi S21-es vonatok a Nyugati pályaudvar helyett csak Kőbánya-Kispestig közlekednek és onnan indulnak vissza.

Az InterCity-k Kőbánya alsón is megállnak. A Szegedről Budapestre tartó Kodály IC csak Monorig közlekedik, utasai a következő nyíregyházi sebesvonattal utazhatnak tovább a főváros felé.

Hajmeresztő jelenetet vettek videóra Vácon: őrület, amit a BMW-vel csinált

A Nyugati pályaudvarról 11.53-kor Szegedre induló Kodály IC csak Monortól közlekedik. Zugló megállóhelyen a vonatok mindkét irányban az A vágányon, Kőbánya alsón mindkét irányban a B vágányon állnak meg.

Forrás: MTI

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.