Videóra vették, ahogy két nő összeveri egymást a boltban egy PS5 miatt

not image

A T-800-as

2020.december.19 - 08:34

Újabb és újabb hihetetlen videók látnak napvilágot, amikor az emberek szó szerint egymásnak esnek a Sony PlayStation új konzolja miatt.

Újabb és újabb hihetetlen videók látnak napvilágot, amikor az emberek szó szerint egymásnak esnek a Sony PlayStation új konzolja miatt.

A világhírű japán márka új next-gen konzolja hatalmas érdeklődést váltott ki az emberekből, rengetegen akarják a PS5 néven futó szuper-konzolt, de sok helyen az még mindig hiánycikk. Vannak, akik például „Halálos iramban” módjára próbálják beszerezni ezeket a gépeket.

Egyesek pedig sokszoros áron adják el az interneten a konzolokat. Mások milliókat keresnek ebből, addig többen szimplán összeverekednek egymással. A New York Post és a TMZ egy ilyen esetről számolt be, ráadásul két nő volt a főszereplő.

A Sony komolyan küzd a PS5 és a next-gen játékok eladási számaival

Nem sokkal a vita kirobbanása után a Walmartban lévők elő is kapták az okostelefonjukat, hogy lefilmezzék az egymást ütlegelő nőket. Az ütések mellett egymás haját húzták, miközben szitkozódtak.

A videóban jól látható, ahogy az egyik nő gyakorlatilag neki is vetkőzik és felkészül a verekedésre. Az eset még december 13-án történt Észak-Karolinában. A rendőrök szintén megjelentek a helyszínen, de a két összeverekedett nő még azelőtt távozott, a TMZ szerint látszólag a PS5 nélkül.