Szerelmének adta veséjét a nő, párja cserébe megcsalta és szakított vele

Processed with VSCOcam with a6 preset

Czinder Tímea

2022. január 25. - 03:42

Senki sem kerülheti el a csalódást, egy tiktokker azonban súlyos árat fizetett azért, mert feltétel nélkül szerette kedvesét, és megbízott benne.

Bejárta a TikTokot a 30 éves amerikai nő története, aki egyik veséjét szerelmének adta, párja azonban pár hónappal később csúnyán véget vetett a kapcsolatnak. Coleen Le több mint 2 millió lájkot gyűjtött össze videóival, és sokan méltatták őt azért, amiért megmentette exe életét, mások pedig megjegyezték, nem is érdemelte meg őt a férfi.

A nő az első videójában arról mesélt, egykori szerelme 17 éves kora óta dialízisre szorult, veséje pedig kevesebb, mint 5 százalékon működött. Nagyon aggódott érte, ezért elment egy tesztre, hogy megtudja, megfelelő donor lenne-e a transzplantációhoz.

Amikor kiderült, hogy genetikailag kompatibilisek, Colleen felajánlotta egyik veséjét, a sikeres műtét után pedig mindketten teljesen felépültek. További videójában azonban már arról beszél, kapcsolatuk hamarosan kezdett egyre feszültebbé válni – számolt be a Daily Mail.

Hét hónappal a transzplantáció után barátja elment egy legénybúcsúra Las Vegasba az egyházi csoporttal, a nő azonban nem aggódott, mert a férfi hű keresztény volt, ő pedig egyébként is a vizsgáira tanult a hétvégén.

Mikor párja hazaért, és bevallotta, hogy megcsalta őt távolléte során, Colleen szája tátva maradt. Először vitáztak, aztán mégis megbocsátott neki, és adott egy második esélyt a kapcsolatnak. Három hónappal később a férfi azonban így is elhagyta őt, azzal a végszóval, hogy „ha egymásnak vannak teremtve, Isten újra egymáshoz irányítja őket”, majd letiltotta az összes közösségi média platformon.

A lány megosztotta szívfájdalmát követőivel, és azt is elmondta, volt barátja azzal vádolta meg, csak azért adta neki a veséjét, hogy „jónak tűnjön”. A milliós nézettségű klipek alatt sokan fejezték ki feldúltságukat Colleen barátjának viselkedése miatt.

A hozzászólók szerint a férfi nem érdemelte meg, amit a lány érte tett, és nem érti a veseadományozás komolyságát. Valaki azt is hozzátette, függetlenül attól, hogy végződött az ügy, büszkének kell lennie magára, amiért megmentette egy másik ember életét.