Monacói Nagydíj: Verstappen káromkodása, miután meglátta az „útzárat” az alagút előtt (videó)

Fotó: Unsplash/Lazar Gugleta
not image

Takács Petra

2022. május 29. - 13:13

Max Verstappen nehezen tudta értékelni a dolgot, miután egy Ferrari és egy Red Bull állta útját az alagút bejárata előtt.

Abszolúte kiszámíthatatlan ez az év a Forma-1-ben, és ez már nagyon hiányzott. A Liberty Media kiváló munkát végzett, az új szabályok működnek, szoros a bajnokság, és végre nem lehet megmondani előre, hogy ki nyeri meg a versenyt.

Pontosabban mondva, korábban egyáltalán nem volt nehéz megtippelni, hogy ki ér át elsőként a célvonalon. Jelenleg is igazán csak két versenyző van harcban a címért, hiába ülnek a csapattársaik ugyanabban az autóban, mégis élvezetes, amit látunk.

Kissé szomorú, hogy például az eddig nagyon magasan jegyzett Carlos Sainz Jr. semmit sem tud kezdeni a monacói csapattársával, és lassan kénytelen lesz őt támogatni a hátránya miatt. Az év egyik legnagyobb csalódása lehet a spanyol, nagyon össze kellene szednie magát.

Monacói Nagydíj: extra videó Leclerc pole köréről a Ferrarival

Verstappen ezzel szemben a padlóról volt képes felállni az év elején tapasztalt problémák miatt, ami olyannyira sikerült neki, hogy már éllovasként érkezett meg Monacóba, az aktuális versenyhétvége helyszínére.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.