Clouds
21 Budapest
Dollár
354,52 Ft
Euró
389,80 Ft
Font
438,73 Ft
Bitcoin
23,733 $

Vasvári Vivien olyat látott Balin, ami egyenesen megdöbbentette

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vasvári Vivien imádja az állatokat, így megdöbbentette, amit Balin látott, nagyon rossz érzés fogta el, amire nemigazán számított.

Vasvári Vivien nagyon sok helyen járt már a Földön, egészen különleges helyszíneket is volt szerencséje meglátogatni. Az állatok egyértelműen a listája első felén szerepelnek, imádja őket, és éles fájdalom fogja el, amikor szenvedni lát egy ilyen ártatlan élőlényt.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Vivi legutóbb Balira utazott, és az Elefánt Safari Parkban is ellátogattak, ám ami ott fogadta őket az elefántokkal, az mélységesen megdöbbentette. Kíváncsi volt, hogyan bánnak az elefántokkal, illetve milyen körülmények között élnek.

„Elmentem Balin az Elefánt Safari Parkba, hogy megnézzem hogyan bánnak az elefántokkal, milyen körülmények között élnek!” – írta a posztjában Vivien, majd fotókat is közzétett a szomorú látványról.

„De amit láttam, az teljesen megdöbbentő és felkavaró volt számomra! Ez itt teljes mértékben állatkínzás!” – folytatta Vivien, aki szerint ez már állatkínzás, kicsit sem örült annak, ami a parkban fogadta.

„Rengeteg turista jön ide, hogy elefánt háton fürdőzgessen az elefánt medencében, vagy éppen egy HOSSZÚ safari túrát vegyenek a hátukon! Hogy van képes ezt bárki is élvezni??? Vannak szép állatkertek, ahol szépen vannak tartva az állatok… esetleg képet is lehet velük csinálni vagy megetetni. De ez itt…. Hogy engedhetik ezt meg!”