Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Mióta itt jártál:

Vasvári Vivien a földi mennyországban érezhette magát (fotóval)

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nehéz szavakat találni arra, hogy milyen különleges élményt tud nyújtani Bali, ami Vasvári Vivient is lenyűgözte.

Vasvári Vivien már számos különleges országban, városban és szigeten járt. Rendszeresen beszámol ezekről az utakról, főként képek formájában, de időről időre videókat is láthatunk a helyszínekről.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Igazi kedvcsináló tartalmak ezek, amik még inkább meggyőzhetik az utazni vágyókat, azokat különösen, akik például Balin gondolkoznak. Indonézia már önmagában rendkívül különleges, és számtalan csodálatos helyszínt tartalmaz.

Sorra váltják egymást a turisták Balin, egyre több magyar vált jegyet a szigetre, ami nem csoda. Vivien számára még különlegesebb marad az ázsiai földi mennyország, hiszen ez volt az az út, aminek ideje alatt megkérte a párja a kezét.

Nem mindig volt felhőtlen a kapcsolatuk, de a kihívások leküzdésével eldöntötték, hogy közösen folytatják tovább. Igazából soha nem engedték el egymást kezét, és az elmúlt 12 hónapban sokat tettek azért, hogy ebben a különleges formában is elkötelezzék magukat.

Három év után döntöttek úgy, hogy véglegesen összekötik az életüket, és a nagy “igen” sem maradhatott el. Alább pedig egy olyan fotót láthattok Vivienről, ami valóban a földi mennyországot jelképezi, egyszerűen tökéletes.

Még több bulvár: Hunyadi Donatella szexi bikinis szelfije az új kedvenc