Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Letaszíthatatlan az első helyről a Varga Judit-interjú

Hajdú Péter exkluzív interjúja Varga Judittal továbbra is nagyon előkelő helyen áll a felkapott tartalmak között.

Fotó: YouTube/ Frizbi TV
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Varga Judit közel 2 órán át beszélt a házasságáról, Magyar Péterről, illetve azt is megtudhattuk, hogy asztalosnak készül. Ez egy igencsak éles váltás a politikai pálya után, ráadásul Európa egyik legtehetségesebb politikusáról van szó, aki imádta a szakmáját, majd a kegyelmi ügy miatt úgy döntött, lemond.

Mindez a lehető legrosszabbkor jött számára, hiszen komoly karrier állt volna előtte az európai politika színterén. Ugyanakkor nem kizárt, hogy egy nap még visszatérhet, és még magasabb pozícióban folytathatja. Sokan támogatnák ebben, jelenleg viszont azt az időszakot kell átvészelnie, amit Magyar Péter, a volt férje generál odakint.

Rengeteg részletre derült fény a Hajdú Péterrel készített beszélgetés alatt. Magyar álltja, soha nem ütötte meg Vargát, aki azt is állította, egy alkalommal a volt férje késsel a kezében járkált a házban. Súlyos állítások hangzottak el, Magyar viszont tagad, de az jól látszik, hogy az interjú óta még többen állnak Varga mögött.

A döbbenetes mélységű videós interjú után Varga Judit is megkönnyebbülhetett, hogy elmondhatta azt, ami benne volt, és amiről csak kevesen tudhattak, Ugyanakkor ez nem minden, továbbra is vannak dolgok, amiket nem mondott el, és valószínűleg nem ez volt az utolsó ilyen interjúja a nyilvánosság előtt.

Mint arról beszámoltunk, alig pár nap alatt átlépte az 1 milliós nézettséget az interjú. Sőt, még mindig az első helyen áll a felkapott tartalmak között, és ez nem túl szokványos, hiszen ezernyi más videóval küzd az éterben. Cikkünk megírásának pillanatában az interjú már majdnem 1 millió 42 ezer megtekintést mutatott a YouTube-on.