Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Máris 1 millió feletti nézettségnél jár a Varga Judit-interjú

Egy ideig aligha döntheti meg bármilyen videós tartalom is a Varga Judit-interjút Hajdú Péter csatornáján, de ez más csatornákra is igaz, és még mindig sokan nézik a felvételt.

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hajdú Péter tagadta, hogy találkozott volna Varga Judittal az interjú előtt, mert ilyen nem történt. A volt igazságügyi miniszter nagyon őszintén, mély vallomásokkal beszélt Magyar Péterről, aki tagadja a súlyos állításokat. Ugyanakkor sokan, egyre többen álltak be Varga mögé, hallván azt, hogy milyen volt a házassága.

Az interjút rövid idő alatt százezrek nézték meg, és az sem lehetett kérdés, hogy eléri az 1 milliós nézettséget. Soha ezelőtt egy videós tartalma sem tudta ezt produkálni Hajdú Péternek a csatornáján. Gulyás Gergely nemkívánatos személynek nevezte Magyar Pétert, de többek között Kocsis Máténak is megvan a véleménye róla. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Varga a közel 2 órás interjú alatt sorra osztotta meg házassága szenvedését, most viszont asztalosnak készül, hiába a korábbi politikai karrier, amiben kiváló volt. A jövőben még nagyobb szerepet kaphatott volna a politikában, aminek a kegyelmi ügy vetett véget, de talán lehet esélye a visszatérésre.

A Völner-Schadl-ügy kapcsán pedig tanúként hallgatták ki, de ez az ügy még nem zárult le. A nyomozás zajlik a háttérben, míg Varga Judit tudna miről beszélni a házassága kapcsán, nem mondott el mindent. Az emberek nagyon kíváncsiak arra, hogy mik történtek a házasságban, ami igencsak rosszul végződött, és a 16 évben megannyi szenvedést élt meg Varga.

Jelenleg is legfelkapottabb tartalom a YouTube-on a videó, ami alig 3 nap alatt 1 millió felett jár a nézettséget illetően. Több mint 300 hozzászólás látható a videó alatt, 13 ezer reakcióval, és sokan fejezték ki támogatásukat Varga felé, aki már csak boldog szeretne lenni.