Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Vajna Timi párizsi szettje is üt

Fotó: Instaram/Vajna Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vajna Timi formája egyszerűen nem lehet panasz, és továbbra is remekül áll rajta a farmer, ami az egyik védjegyévé vált.

Vajna Timi a hosszú évek alatt járt már pár helyen a Földön, de még mindig lehetnek bakancslistás helyszínek, ahová szívesen elutazna. Ami késik, nem múlik, bár azokról sem feledkezik meg, ahová visszatérne.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Mindenki életében vannak olyan városok, szigetek, akár országok, ahová szívesen újra elutazna. Megannyi ilyen emlék vesz bennünket körül, és sokan tudjuk, hogy az utazás az egyik legmenőbb dolog.

Nincs jobb érzés, amikor folyamatosan csak új energiák vesznek bennünket körül. Timinek is lehetnek kedvenc helyei, az egyik ilyen talán Párizs, ahol nemrég a húgával közösen reggelizett, háttérben az Eiffel toronnyal.

Ezek is olyan emlékek, melyekre szívesen emlékeznek vissza. Mivel mindketten elfoglalt emberek, és a világ két különböző pontján élnek, nem olyan könnyű sűrűn találkozniuk, de ilyenkor minden csak a boldogságról szól.

Timi párizsi szettjéről se feledkezzünk meg, nagyon is ott van a topon. A farmer már-már a védjegyévé vált, akárcsak a magassarkú, kiemelvén a lábformáját. Erre a linkre kattintva ideiglenesen elérhetitek Timi összeállítását.