Körzővel nem lehetne kerekebb feneket rajzolni, Vajna Timi csúcsformában

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
not image

Takács Petra

2021. augusztus 4. - 06:53

Nehéz lenne megmondani, hogy Vajna Timi mióta van csúcsformában, mert nagyon régóta kimagaslóan jól néz ki, és ezt azok is elismerhetik, akik nem kedvelik őt.

Vajna Timinek is meg kellett barátkoznia a közösségi média negatív hatásaival, közelebbről azokkal az emberekkel, akik sokszor név és kép nélkül szólnak be neki. Nem egyszer durva hozzászólások is születnek az oldalán, de ezekre figyel.

Figyelnie is kell, mivel az ilyen hozzászólásoknak semmi helyük nincs a közösségi médiában, és szomorú, hogy egyesek ebben lelnek örömöt. A világ már csak így működik, és jobb talán nem is lesz, ami szomorú.

Timi is tudja, hogy a népszerűségnek ára van, többek között ezen kommentek elviselése, ami néha nem könnyű, főleg, ha az ember épp nincs jó passzban. A magyar híresség azonban állja a sarat és nem hagyja magát.

Curtis megmutatta a legújabb stoplistát, különleges darab

Csúcsformában van, rendkívül szexin állnak rajta a különböző szettek, legyen az sportos, vagy elegáns tervezés. A divat világában is otthonosan mozog, jól választja össze a kiegészítőket egymással, amik különleges darabok.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.