Véletlenül lelőtte egy apa a 11 éves lányát vadászat közben

Fotó: Unsplash/Paul Einerhand
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. december 1. - 08:51

A kislány belehalt a sérüléseibe. 

Daisy Grace Lynn George a texas állambeli vadászat után hazafele tartott az apjával, Travis George-dzsal, amikor az apja, aki egész életében vadászott, véletlenül meglőtte. 

A rendőrség szerint az apa éppen a fegyverét pucolta, amikor az elsült, és halálos sebet okozott a lányának. A hatóságok szerint a férfi azt mondta, azt hitte, a fegyver nincs megtöltve. 

A férfi értesítette a 911-et, de nem nagyon volt térerő a környéken, ezért több ideig tartott őket megtalálni. A The Daily Beast információi szerint a mentők 8 perccel később értek ki, mint kellene. 

A mentősök megpróbálták helikopterrel a kórházba szállítani a kislányt, de a rossz időjárási körülmények miatt a repülőgépek nem közlekedtek. Végül kórházba szállították a kislányt, akit az orvosok már nem tudtak megmenteni. 

A hatodik osztályos kislányt hétfőn búcsúztatják az iskolatársai, akiket arra kértek a pedagógusok, hogy a tiszteletére öltözzenek a kedvenc színébe, lilába. 

A seriff szerint a nyomozás folyamatban van, de valószínűleg nem tartóztatják le az apát, mert vadászbalesetnek minősítik az esetet. 

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK