Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Mióta itt jártál:

Újra felkapott lett Messi feleségének három évvel ezelőtti fotója

Fotó: Instagram/Antonela Roccuzzo
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Antonella Roccuzzo még 2019-ben töltött fel egy fotót, amin Lionel Messivel a tengerben pózolnak, ám a világbajnoki cím elhódítása után sokan már mást is belelátnak.

A döcögős kezdés után az argentin válogatottnak végül sikerült magasba emelnie a 2022-es katari világbajnokság megnyeréséért járó trófeát, a rajongók pedig továbbra is keresik a módját annak, hogy a sztorit életben tartsák.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Ennek köszönhető az is, hogy újra felkapottá vált Antonella Roccuzzo egy három évvel ezelőtti nyaraláson készült fotója is, amelyen a pár mellett három tengeri csillag is feltűnik a képen. A rajongóknak természetesen ennél több nem is kellett, rögtön párhuzamot vontak az argentin válogatott három világbajnoki címével, amiket 1978-ban, 1986-ban és 2022-ben szereztek.

A 2019. július 16-án közzétett kép alatt megjelenő friss kommentekben egyesek sorsszerű történésről írnak, mások a hitről és a végzetről elmélkednek.

Hogy mennyi köze lehet egy három évvel ezelőtt feltöltött ártatlan nyaralásos fotónak Argentína harmadik világbajnoki címéhez, azt csak sejteni lehet, az viszont biztos, hogy az első csoportmérkőzésen Szaúd-Arábia ellen elszenvedett vereség kellő mértékű pofont adott a játékosoknak ahhoz, hogy aztán újult erővel, egészen a döntőig meneteljenek.