Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

Ezeket az újdonságokat érdemes megnézni a Disney+ kínálatában

Fotó: Disney+
not image

Borbély Fanni

2022. augusztus 15. - 20:06

Folyamatosan érkeznek az újabb és újabb tartalmak a platformra, most pedig elhoztuk azokat az alkotásokat, melyeket mindenképp érdemes megnézni.

A streamingszolgáltató rendszeresen tölti fel új tartalmait a platformra, most pedig elhoztuk azokat az új alkotásokat, melyekre mindenképp érdemes ránézni, ha van időnk egy filmre, vagy egy sorozatra.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Én vagyok Groot

Fotó: Disney+

Kezdjük is rögtön a legrövidebb minisorozattal, melyre akár bokros teendőink közepette is időt tudunk szakítani: Én vagyok Groot. A minisorozat öt eredeti rövidfilmmel érkezett a kínálatba, egy rész pedig mindössze öt perces, így garantáltan mindenki tud majd időt szakítani az apróság kalandjaira.

Az Én vagyok Groot című minisorozat A galaxis őrzőiből megismert Baby Groot legújabb kalandjait mutatja be, a címszereplő hangját pedig a megszokott módon Vin Diesel kölcsönzi.

Under the Banner of Heaven

Fotó: Disney+

A sorozat egyelőre csak eredeti nyelven, magyar szinkron nélkül elérhető a Disney+-on, azonban ha ez nem tántorít el, és kedveled az igaz történeten alapuló rejtélyes thrillereket, ez lesz a tökéletes választás számodra.

Az Under the Banner of Heaven Jon Krakauer bestseller krimije által inspirált sorozat, melyben azokat az eseményeket követhetjük nyomon, melyek Brenda Wright Lafferty és kislánya meggyilkolásához vezettek 1984-ben a Utah állambeli Salt Lake Valley egyik külvárosában.

Miközben Jeb Pyre nyomozó a Lafferty családban történt események után nyomoz, elhantolt igazságokra derül fény az LDS vallás eredetéről és a rendíthetetlen hit erőszakos következményeiről. A tények, melyeket Pyre, a hívő mormon feltár, arra készteti, hogy megkérdőjelezze saját hitét.

Lightyear

Fotó: Disney+

Ha annak idején rajongója voltál a Toy Story meséknek, bűn lenne kihagyni kedvenc űrhajósunk eredettörténetét, ugyanis a mesefilmből végre kiderül, hogy ki az a Zurg, és miért is jelent olyan veszedelmes fenyegetést a (játék)világra nézve.

A Lightyear egy családi sci-fi akció-kaland animációs film, mely Buzz Lightyear, a játékot ihlető hős eredettörténetét mutatja be: a cselekmény szerint Buzz a Földtől 4,2 millió fényévre egy ellenséges bolygón ragadt parancsnokával és legénységével együtt.

Miközben Buzz megpróbálja megtalálni a hazavezető utat téren és időn keresztül, csatlakozik hozzá egy csapat ambiciózus újonc és tündéri robotmacskája, Sox. A dolgokat azonban bonyolítja és a küldetést is veszélyezteti Zurg érkezése, aki kegyetlen robotok seregével és titokzatos tervekkel próbál világuralomra törni. Érdekesség, hogy Buzz eredeti szinkronját Chris Evans, vagyis Amerika Kapitány kölcsönzi.

Préda

Fotó: Disney+

Ha a Predator-filmek rajongója vagy, semmiképp ne hagyd ki a Préda című filmet, mely a legújabb darabja a szériának. A film magyar szinkronnal került fel a Disney+-ra, s bár megoszlanak a vélemények a kritikusok körében az alkotás kapcsán, mindenképp érdemes megnézni, hiszen a Predator ezúttal a prédája áldozatává válik.

A történet az 1700-as évek elején játszódik, a komancs nemzet területén, melyben egy ifjú nő, egy képzett harcos szemén keresztül láthatjuk kétségbeesett küzdelmét népe biztonságáért. A törzs tagjai először azt feltételezik, hogy medvére vadásznak, mely elragadta társaikat, ám hamar kiderül, hogy egy sokkal komolyabb veszély leselkedik rájuk: a Predator. Kiderül, hogy a lény egy rendkívül fejlett földönkívüli, modern fegyverzettel, ám a fiatal harcos nő minden erejét és kreativitását bevetve száll szembe az idegennel, majd kíméletlenül leszámol ellenfelével.