Dollár
386,93 Ft
Euró
394,77 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
23,954 $

Imádod Baby Grootot? Pazar hírünk van számodra!

Fotó: Disney+
not image

Borbély Fanni

2022. augusztus 1. - 21:04

A Disney+ jóvoltából augusztus 10-től mi is megnézhetjük a Baby Grootról szóló minisorozatot.

Én vagyok Groot!

Soron kívül Orosz védelmi miniszter: az szíriai terroristák hamis videókat forgatnak civilekre mért orosz csapásokról

A Disney+ kínálatában augusztus 10-től lesz elérhető a sokak által várva várt és tündérinek ígérkező I Am Groot című, animációs minisorozat, melyben a címszereplő Baby Groot kalandjait követhetjük végig.

Fotó: Disney+

Grootot valószínűleg senkinek sem kell bemutatni: ő az a fafigura, akinek szókészlete mindössze abból a három kifejezésből tevődik össze, hogy “én”, “vagyok”, és “Groot”, ennek ellenére A galaxis őrzői-filmek egyik legkomikusabb karaktere.

Ha esetleg nem emlékeznél, hogy miért lett Grootból Baby Groot, egy kis emlékeztető: A galaxis őrzői első részében Groot feláldozta magát, hogy megmentse újdonsült barátait, majd a csapat elültette a beszélő fa egyik hajtását, melyből a stáblistás jelenetekben már ki is nőtt a vidáman táncolgató Baby Groot.

Most pedig megjelent az első előzetes is az animációs minisorozathoz, melyben arra fókuszáltak, hogy bemutassák, milyen nehéz lehet a pici Grootnak, hiszen ahogy a trailerben is látható, az apró beszélő fánál szinte minden sokkal, de sokkal nagyobb – külön kiemelnénk azt a pillanatot, amikor egy levél hullik Grootra, ott ugyanis tökéletesen látszódnak a méretbeli különbségek.