Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

Újabb részletek derültek ki Anne Heche tragikus halálával kapcsolatban

Fotó: Unsplash/Vincentas Liskauskas
not image

Koós Alexandra

2022. augusztus 18. - 16:50

Korábban cserbenhagyás és ittas vezetés miatt indult nyomozás, miután az orvosi tesztek kimutatták, hogy a baleset idején kokain volt a szervezetében.

A Los Angeles-i megyei halottkém nemrégiben nyilvánosságra hozta, mi okozta az 53 éves színésznő halálát, a hivatalos megállapítás pedig arra utal, hogy baleset történt, bár a teljes vizsgálat még nem zárult le.

A halál közvetlen okozójaként füstmérgezést és égési sérüléseket, másodlagos okként pedig szegycsonttörést állapított meg, amit az autójával történő ütközés okozott, amikor a mellkasa a kormánykeréknek csapódott.

A baleset jelentős károkat, valamint hatalmas tüzet okozott a helyszínen, amelyet a kirendelt 59 tűzoltónak több mint egy óra alatt sikerült eloltania, egy közelben élő szemtanú pedig azt mondta, „nem tudná elképzelni, hogy bárki is túlélhet ilyesmit”.

Anne Heche augusztus 5-én esett kómába, miután az autójával belehajtott egy lakóingatlanba, amelynek következtében az autó és az épület is kigyulladt, a színésznő pedig súlyos agysérülést szenvedett.

Augusztus 12-én agyhalottnak nyilvánították, majd a család kérésére egy ideig még gépeken tartották, amíg meg nem állapították, hogy orvosi célra felhasználható, épen maradt szervei is vannak, a színésznő ugyanis szervdonor volt – közölte a New York Post.

Augusztus 14-én kapcsolták le a gépekről, amikor az orvosok találtak valakit, akivel kompatibilis volt, így az illető megkaphatta a szerveit. Heche halála előtt cserbenhagyás, valamint ittas vezetés miatt indult nyomozás, miután az orvosi tesztek kimutatták, hogy a baleset idején kokain volt a szervezetében.