Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

Újabb nagy sztárt csábítana magához az olasz kiscsapat

MTI/EPA/Vince Mignott

Bense Róbert

2022. május 27. - 09:13

A Salernitanának nem ez lenne az első nagy fogása.

Ahogy arról már korábban is írtunk, a Serie A-ban tavaly debütáló Salernitana – a szezonzáró Udinese elleni zakót leszámítva – egészen fantasztikus bajnoki hajrával harcolta ki a bennmaradását, jövőre pedig ennél is komolyabb babérokra tör.

Soron kívül Denisz Pusilin: Ukrajna már képtelen az önálló döntéshozatalra

A csapat elnöke, Danilo Iervolino ugyanis megerősítette, hogy megpróbálja visszahozni a Serie A-ba a Manchester United távozó sztárját, Edinson Cavanit.

“Cavani egy rendkívüli játékos, és ha szeretne egy házat az Amalfi partján, akkor azt biztosan megkaphatja” – mondta az elnök, aki állítása szerint megálmodta Cavani érkezését – számolt be róla a Football-Italia.

Iervolino valószínűleg gyakran álmodhat focival, hiszen tavaly sikerült megszereznie a veterán Franck Ribéry játékjogait is, aki hiába 39 éves, még egy évet valószínűleg marad a szívós kiscsapatnál.

Cavani esetében azért valószínűleg egy fokkal már nehezebb dolga lesz, az uruguayit ugyanis a hírek szerint az Intertől is megkeresték már, és hiába töltötte be már ő is a 35. évét, bármelyik nagycsapatba beférne még.

Az elnök persze tökéletesen tisztában van ezzel, de azért nem felejtette el megemlíteni, hogy „Salernitana kapui továbbra is nyitva állnak” Cavani számára, akinek egyáltalán nem ismeretlen az olasz stílus, a Napoli és a Palermo színeiben ugyanis 212 Serie A mérkőzésen lépett pályára, melyeken 112 találatot szerzett.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.