Dollár
388,81 Ft
Euró
397,10 Ft
Font
469,72 Ft
Bitcoin
22,914 $

Úgy kapta fel az árvíz a háromszobás házat, mintha nem lenne holnap

Fotó: Phillip Flores/Unsplash
not image

Kornis Vivien

2021. március 24. - 00:05

Súlyos áradás sújtja Ausztrália több területét, a heves esőzések miatt elszabaduló folyók szörnyű károkat okoznak.

Egy fiatal ausztrál pár Új-Dél-Wales állambeli otthonát magával sodorta az árvíz a napon, amelyen összekötötték volna az életüket. A megdöbbent szomszédok vették videóra a három hálószobás ház utazását a kiöntött Manning-folyón – írja a BBC

Soron kívül Medvegyev szerint Zelenszkij elképzelései Hitler ötleteihez hasonlítanak

Sydney alacsony fekvésű külvárosainak több ezer lakója kényszerült arra, hogy a heves esőzések miatt bekövetkező árvíz elől menekülve elhagyják otthonaikat. Évtizedek óta nem volt hasonló mértékű áradás a városban, a hatóságok szerint életveszélyessé fokozódott a helyzet. 

Sarah Soars és Joshua Edge bérelt otthona Mondrookban állt, Sydney-től csaknem 325 kilométerre északra. A pár szombaton házasodott volna össze a folyó partján, közös otthonuk előtt.

Sarah és Joshua szerencsére nem tartózkodott az épületben, amikor a víz magával ragadta azt. A ház tulajdonosa elmondta, hogy gyakorlatilag teljesen egyben kapta fel a kiöntött folyó az épületet, és úgy, ahogy volt, magával sodorta. Körülbelül egy kilométert utazott így a vízzel, anélkül, hogy a szétesett volna.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.