Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Egykori edzője szívesen látná Mbappét a Bayern Münchennél

Thomas Tuchel ugyanakkor kissé el is viccelte a komolynak tűnő felvetést.

MTI/EPA/Friedemann Vogel
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Bayern edzője a Canal Football Club csatorna egyik műsorában nyilatkozott, amikor feltették a némileg váratlan kérdést, miszerint lát-e arra reális esélyt, hogy a bajorok leigazolják a francia játékost.

Tuchel nevetve válaszolt a riporternek, mondván, „igen, Mbappé nálunk fog játszani” – hozzátéve, amennyiben a Bayernhez akar menni, akkor ő maga megy el érte Párizsba – írja a goal.com. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

A szakember szerint Kylian Mbappé rendkívül intelligens játékos, és tudja, mit akar, ám ezt követően komolyra fordította a szót, aláhúzva, nem tartja valószínűnek, hogy az igazolás megvalósul.

Tuchel nem tagadta, nagyon jó kapcsolatban volt a francia játékossal, akinek 2018 és 2020 között volt az edzője a PSG-nél. Mbappé pedig már azokban az években is a csapat húzóemberének számított.

Jelenleg az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy a PSG megpróbálja megtartani, arra ugyanis kevés az esély, hogy jövőre szabadon igazolhatóként távozna. Ha télen nem búcsúzik el a csapattól, akkor szinte borítékolható az új szerződés aláírása.