Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Luis Enrique még mesterhármasa ellenére sem elégedett Mbappéval

A PSG edzőjét még a játékos hatalmas mentése sem hatotta meg.

Fotó: MTI/AP/Thibault Camus
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, a francia szombaton egy parádés mesterhármassal megmentette a PSG-t, ugyanis a a Reims otthonában aratott 3-0-s győzelemmel a klub azonnal a Ligue 1 élére kúszott fel. Mbappé kapásból a mérkőzés harmadik percében lőtt egy gólt, majd a meccs során ezt megismételte még kétszer.

Ezzel Mbappé ebben a szezonban, a francia bajnokságban szerzett góljai száma 13-ra emelkedett, miközben összesen 11 mérkőzésen lépett pályára. Parádés teljesítménye ellenére azonban a PSG edzője, Enrique közölte, ő nem elégedett Mbappé teljesítményével: Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

„Nem vagyok nagyon elégedett Kyliannal a mai napon. Hogy miért? Mert a menedzserek olyan furcsák. A gólokról nincs mit mondanom, nincs panaszom. De úgy gondolom, hogy másképp is sokat segíthet a csapatnak.”

Az ESPN jelentése szerint az edző hozzátette:

„Először neki fogom elmondani, és utána soha nem fogom elmondani, mert nem a nyilvánosságra tartozik. Úgy gondoljuk, hogy Kylian a világ egyik legjobb játékosa, ehhez nem fér kétség, de többre van szükségünk, és azt akarjuk, hogy több dolgot csináljon, ez az én véleményem.”

Mbappé bár három látványos gólt szerzett, valójában majdnem egy negyediket is összehozott, a mérkőzés után pedig saját teljesítménye kapcsán úgy fogalmazott:
„Őszintén szólva, nem kell jól játszanom ahhoz, hogy gólokat lőjek, de mindkettőt szeretném csinálni, gólokat lőni és jól játszani. Ez a célom, hogy mindig a lehető legjobban segítsem a csapatot.”

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.