Clouds
21 Budapest
Dollár
359,84 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
446,05 Ft
Bitcoin
23,736 $

Mióta itt jártál:

Tóth Gabi egy nagyon vonzó ruhát választott a különleges estére (fotóval)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabit az évek alatt számtalan különleges ruhában láthattuk már, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudna meglepni bennünket.

Napestig sorolhatnánk, hogy milyen nyomás nehezedik a hírességekre a különböző elvárásokkal. Ez karakterenként változik, mivel minél híresebb, ismertebb valaki, általában annyival nehezebb is a dolga.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Emellett az is befolyásolja mindezt, hogy mennyire kezeli jól valaki a nyomást. Magyarországon sincsenek könnyű helyzetben a hírességek, az ismert emberek, mert szinte folyamatosan kritizálják őket.

Vannak, akiket csak ritkábban, míg másokat napi szinten. Tóth Gabi az utóbbi kategóriába sorolható, és emiatt néha mélypontra kerül, mint tavaly nyáron, de abból is fel tudott állni, és azóta erősebb.

Legutóbb is azt hangsúlyozta, hogy nem adja fel, nem teszi meg azt a szívességet az utálkozóknak, hogy befejezi az éneklést. Az éneklés, az alkotás az élete része, amiről nem mond le.

A divat is rész ennek a világnak, a sztárságnak, az azt körülvevő dolgoknak. Gabi legutóbb egy nagyon vonzó ruhát viselt, amit közelről láthattok, ha erre a linkre kattintotok, de csak korlátozott ideig érhető el a tartalom.