Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,99 Ft
Euró
392,41 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
64,301 $

Tóth Gabi egészen szürreális módon ad koncertet a koronavírus-járvány alatt

Ez egy évvel ezelőtt kissé abszurdnak tűnhetett volna, most pedig a kegyetlen valóság, és az egyik elérhető opció, amiből nem sok maradt. A koronavírus emberek életét alakította át, vagy tette tönkre. Elképesztően nagy károkat okoz a vírus, melyre szép lassan megtalálhatják az ellenszert, de így is rengeteg a kérdés vele kapcsolatban. Nehéz lenne azt mondani, […]

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Ez egy évvel ezelőtt kissé abszurdnak tűnhetett volna, most pedig a kegyetlen valóság, és az egyik elérhető opció, amiből nem sok maradt.

A koronavírus emberek életét alakította át, vagy tette tönkre. Elképesztően nagy károkat okoz a vírus, melyre szép lassan megtalálhatják az ellenszert, de így is rengeteg a kérdés vele kapcsolatban. Nehéz lenne azt mondani, hogy ott van a fény az alagút végén. Soron kívül Második világháborús bombát találtak egy német futballstadion közelében

Adódik a kérdés, hogy a vakcina mennyire teszi majd védetté az embert, képesek leszünk-e ettől még fertőzni, meddig hat… Sok a kérdőjel, és közben versenyt kell futni az idővel, mert napi szinten sok ember hal meg a COVID-19 következményeként.

A zeneipart is „szétbombázta” a láthatatlan és gyilkos ellenség. Megannyi zenész vált munkanélkülivé, és akinek nem voltak erős tartalékjai, vagy egy stabil, tehetős családi háttere, az egyszerűen ideiglenesen új munka után nézhetett.

Justin Bieber felesége egy végtelenül szexi ruhában ünnepelt, Vajna Timi is likeolta

Tóth Gabi a szerencsésebbek között van, a televízióban kétszer is láthattuk őt szerepelni a TV2 műsoraiban, valamint ott van mellette a szerető férje. Együtt mindig könnyebb átvészelni a nehéz időszakokat.

Gabi nemrég elárulta, hogy egy „védett stúdió” felé vette az irányt, ahol online koncertet fog adni az egyik nagyobb cég dolgozóinak. Nem tudjuk, hogy melyik cégről van szó, de most nem is ez a legfontosabb, hanem az, hogy ezekben az időkben ez a kevés opciók egyike.

2023-hoz képest 10 százalékkal csökkent a születések száma Magyarországon

A friss adatok alapján a születések, a halálozások és a házasságkötések száma is csökkent 2024-re.