Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,107 $

Tóth Gabit 2022-ben is rengetegen bántották, de kitartott

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi sikeresen éven van túl, amely nem mellőzte a mélypontokat, de ez is hozzájárult ahhoz, hogy erősebbé váljon.

Tóth Gabi talán soha nem gondolta, hogy ilyen nehézségeken megy majd keresztül, mint az elmúlt pár évben. Nem tagadja, megosztó az emberek szemében, de van egy határ, amit nem ildomos átlépni.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Márpedig ezt sokan megtették, halálos fenyegetéseket küldtek, és többek között Gabi kislányának halálát kívánták. Megdöbbentő sorokat lehetett olvasni, és nem véletlenül telt be ezek után a pohár a családnál.

Gabi azt még elviseli, ha őt bántják, de azt már végképp nem, ha a családja is támadás alá kerül. Végül ki tudott emelkedni a vízből, és kiúszott a partra, ahol boldogság, szeretet és harmónia várta a családja személyében.

Az énekesnő is búcsúzik a 2022-es évtől, amit sosem feled el, és bízik benne, hogy 2023 jobb lesz a világ szempontjából is. Van min javítania az emberiségnek, és reméljük, hogy ez meg is történik hamarosan.

„Sok tapasztalás , mélységek, magasságok, tisztulás, erő, félelem, szeretet, bánat, boldogság.. 2022… Kellett ez az erő. SzívbeEmelő.” – írta a posztjában Gabi, aki már 2023-ra, és az új dolgokra koncentrál.

Még több bulvár: Görög Zitáéknak megvalósul a nagy álmuk, irány a reptér