Clouds
21 Budapest
Dollár
359,71 Ft
Euró
388,15 Ft
Font
433,24 Ft
Bitcoin
23,016 $

Görög Zitáéknak megvalósul a nagy álmuk, irány a reptér

Fotó: Instagram/Görög Zita
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Görög Zita családja évek óta tervezi, hogy télből nyárba utaznak, ami most valóra válik, és nem is akárhová repülnek.

Görög Zita is megérdemli a pihenést, édesanyaként is sok munkája akadt 2022-ben, plusz ott van a karrierje. Az év végére az ember rendszerint elfárad, sokkal inkább mentálisan, ami nyilván a fizikális fáradtságra is hatással lehet.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Zita nagyon boldog, mert megvalósul az egyik nagy álmuk, amit évek óta terveztek. Vágytak arra, hogy télből nyárba utazzanak, ami mindig rendkívül különleges, szilveszter előtt különösen, és ez most meg is történik.

„Idén a fa alatt egy bőrönd állt becsomagolva. Na, jó Titit néhány aprósággal is meglepte Jézuska, de most úgy alakult, hogy végre megléphetjük, amire évek óta vágyunk: Télből a nyárba utazni.” – írta a posztjában boldogan Zita.

„Köszönhető ez a meghosszabbított téli szünetnek, mert így mindenkinek lett elég ideje egy hét extra pihenésre, éés valaki már be is pakolta a legszükségesebbeket.” – folytatta a bejegyzésében a sztár.

„Szerintetek hova utazunk? Meleg lesz. Metropolis a sivatagban. @wizzair közvetlen járattal repülünk. Kétszer koccintunk az új esztendőre.” Valószínűleg Zita a következő napokban különleges tartalmakat fog posztolni, érdemes követni az oldalát.

Még több bulvár: Curtis rendkívül megható sorai szilveszter előtt