Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,359 $

Így nyalta arcon Tóth Andi Marics Petit a klipforgatás alatt (videó)

Fotó: YouTube/Gold Record Hungary
not image

Takács Petra

2022. szeptember 15. - 17:24

Több igazán szexi jelenetet is rögzítettek Tóth Andi és Marics Peti között, akik egy ideje egy párt alkotnak.

Tóth Andi és Marics Peti generációja legnagyobb sztárjai közé tartoznak. Andi különösen fiatalon, még gyerekként vált szupersztárrá, amikor megnyerte az X-Faktort, melynek kapcsán nemrég ismét nyilatkozott.

Soron kívül F1 2022: összefoglaló videó a Szingapúri Nagydíj időmérő edzéséről

Nem volt könnyű az azt követő időszak, sokat kellett csalódnia és egyúttal tanulnia, nemcsak önmagáról, hanem az emberekről. Nem mindig a megfelelő emberek vették körül, aminek megfizette az árát, majd szép lassan a saját kezébe vette az irányítást.

Sokkal előrébb is tarthatnak, ha az első ilyen évei nem úgy alakulnak, ahogy… A múlton azonban nem lehet változtatni, emiatt fontos a jelenben élni, ami meghatározza a jövőnket, hiszen csak pillanatokat töltünk el egy érzésben.

Hogy mit hoz a jövő, sosem tudni, ez benne a legkülönlegesebb, ám Andi jelenleg nagyon boldognak érezheti magát. Peti mellett megtalálhatta azt a személyt, aki mellett önmaga lehet és igazán kiegyensúlyozott.

Extra: Sarka Kata Magyarország egyik legcsinosabb nője (fotók)

Korábban már kiderült, hogy Andi is szerepet vállalt a Valmar új klipjében, amiben Manuel szintén énekel. Az énekesnő ezúttal a színészi képességeit mutatta meg, és több szexi jelenete is volt a párjával egy Mustang mellett.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.