Dollár
382,74 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,75 Ft
Bitcoin
24,853 $

Exatlon-LIvi elmondta, miért volt nagyon befelé fordulva az elmúlt hónapokban

Fotó: Instagram/Török Lívia
not image

Hujber Dávid

2021. december 12. - 01:04

Érezni lehetett az Exatlon Hungary sztárján, hogy egy ideje talán nincs minden rendben a lelkében, de még akkor is igyekezett pozitív maradni.

Aki figyelemmel követi Livi életét a közösségi médiás oldalán, és tud olvasni a sorok között, az pontosan sejthette, hogy időről időre harcol a lelkével. Sok őszinte sort láttunk már tőle a hónapok alatt, és ez is egy ilyen pillanat.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

A dekoratív és vonzó bokszedző elmagyarázta, hogy mik jártak a fejében az utóbbi időszakban, és miért volt befelé fordulva. Ő is folyamatosan tanul, igyekszik hallgatni a szívére és egyúttal az eszére.

Ez valóban egy állandó szélmalomharc, de a legfontosabb, hogy mindig önmagunk legyünk, és az életünk ne arról szóljon, hogy másoknak feleljünk meg. A végén mindig csak magunkra számíthatunk, mert mi vagyunk azok, akik megoldják az adott problémát, és nem más.

A Nagy Ő: Aleksandra kemény nyilatkozata Tóth Dávidról, szerinte ne rimánkodjon

„Az elmúlt hetekben/hónapokban nagyon befelé voltam fordulva. Rengeteg dolgot agyatlam túl, hoztam rossz döntéseket és szenvedtem attól az érzéstől, hogy be vagyok zárva a fejembe.” – ismerte el a posztjában az Exatlon sztárja.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.