Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Ha van rá lehetőség, több okból is érdemes kutyabaráttá alakulniuk a cégeknek

A szakemberek szerint pár éven belül akár kézzel fogható versenyhátrányt jelenthet, ha egy vállalat megtehetné, mégsem fogadja szívesen a négylábúakat.

Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az economx.hu arról írt, bár elvárásként még nem szerepel, de nagyban befolyásolja a gazdik döntését a „kutyabarátság” abban az esetben, ha két hasonló munkahely között választanak. Megjegyezték, sokak számára kihívást jelent megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet között, azonban az állatbarát irodák megjelenése nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a munkavállalók hatékonyabban egyeztethessék össze a munkát és a magánéletüket.

Egyre többen ismerik fel a négylábúak közösségalkotó erejét a munkahelyeken, hiszen az állatok jelenléte sok szempontból előnyös lehet. Például azért, mert a kutyás munkatársak gyakran nagyobb elégedettséget éreznek, ami javíthatja elköteleződésüket a munkahelyük iránt. Ám mindez a többi dolgozóra is pozitív hatással bírhat, mivel egy motiváltabb és összetartóbb csapat jöhet létre. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

Mindemellett az ebek irodai jelenléte stresszcsökkentő hatású lehet, ennek köszönhetően jó viszony alakulhat ki a kollégák között még akkor is, ha néhányan korábban nem, vagy csak nagyon ritkán beszélgettek egymással. A Beck&Partners munkaerő-közvetítő és tanácsadó cég pedig ennek szellemében hirdette meg a „LegbolDOGabb munkahely” című pályázatát.

Ennek célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a kutyák munkahelyi közösségformáló és munkaerő-megtartó szerepére. Olyan vállalatokat kerestek, amelyek nem csak állatbarát irodaként működnek, de egyéb megoldásokkal is támogatják az ehhez hasonló kezdeményezéseket. A pályázatra több mint száz nevezés érkezett, közülük a Yettel harmadik helyezést ért el.

Kiemelték, a mobilszolgáltató székházában és üzleteinek közel háromnegyedében is várja azokat, akik kutyájukkal együtt érkeznek ügyet intézni. Ezen kívül a Yettel az elmúlt években több alkalommal is támogatta mobilszolgáltatással az árva és sérült kutyák gyógyítását, illetve a Vigyél Haza Alapítvány munkáját.