Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
352,97 Ft
Euró
381,78 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
43,375 $

Terepjáróval ütközött a vonat Nyíregyházán, késő estig szünetelhet a vonatközlekedés

Senki sem sérült meg, ám a vonatközlekedés várhatóan késő esti szünetel a vonalon.

Fotó: Depositphotos
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

A katasztrófavédelem beszámolója szerint motorvonat és terepjáró autó ütközött Nyíregyházán, a Lapály utcai vasúti átjáróban. Az autóban hárman utaztak, a vonatnak pedig mintegy harminc utasa volt.

Senki nem sérült meg, a vonat utasait pótlóbusz viszi tovább. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a terepjárót, és a társegységek is a helyszínen dolgoznak. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

A Mávinform eközben Facebook-oldalán arról tájékoztatott, a Nyíregyházáról 16:43-kor Vásárosnaményba elindult vonat (36026) elsodort egy személyautót Nyíregyháza külső előtt, a Lapály utcai – andráskereszttel jelzett – átjárónál.

A helyszínelés várhatóan késő estig tart, addig szünetel a forgalom Nyíregyháza és Nyíregyháza külső között. A balesetben érintett személyvonat utasait pótlóbusz szállítja Nyíregyháza külső és Vásárosnamény között.

A Vásárosnaményból 16:30-kor Nyíregyházára elindult személyvonat (36023) csak Nyíregyháza külsőig közlekedik, onnan pótlóbusszal utazhatnak Nyíregyháza állomásra. A Vásárosnaményból 19:30-kor induló vonat (36011) helyett pótlóbusz közlekedik Nyíregyháza állomásig.

A Nyíregyházáról 19:43-kor Vásárosnaményba induló személyvonat (36018) csak Nyíregyháza külsőtől közlekedik, odáig pótlóbusszal utazhatnak. A Nyíregyháza-Vásárosnamény vonalon késő estig hosszabb eljutási időre kell számítani.

2024: ennyi szabadságra van szükség ahhoz, hogy hosszabb vakációnk legyen

Három nap szabadsággal akár 9 napos vakációnk is lehet a jövő évben, de van ettől látványosabb megoldás is. Mutatjuk, hogyan lehet ezeket megvalósítani.