Clouds
21 Budapest
Dollár
369,01 Ft
Euró
394,68 Ft
Font
442,01 Ft
Bitcoin
23,062 $

Szujó Zoltán lett a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke

TÉMÁK:
#Szujó Zoltán
Szujó Zoltán televíziós szakkommentátor (b) és Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója a túraautó-világbajnokság (WTCC) magyarországi versenyhétvégéjérõl tartott sajtótájékoztatón a Várkert Bazárban 2015. április 30-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Az eseményen 195 tagszervezet képviselője szavazott, a voksokból 102-t Szujó Zoltán, 93-at pedig az eddigi elnök, Oláh Gyárfás kapott.

Az eseményen 195 tagszervezet képviselője szavazott, a voksokból 102-t Szujó Zoltán, 93-at pedig az eddigi elnök, Oláh Gyárfás kapott.

Soron kívül USGS: eddig legalább 100 utórengés volt Törökországban

A sportriporter november 10-én jelentette be, hogy versenybe száll az MNASZ vezetéséért.

Oláh Gyárfás 2015 óta vezette az MNASZ-t, egyszer, 2019-ben újraválasztották.

A közgyűlésre a több mint 200 tagszervezet majdnem mindegyike küldött képviselőt, az egyéb napirendi pontokkal kapcsolatos szavazások után pedig titkos voksolással került sor az elnök megválasztására.

Az eredmény kihirdetése után Szujó Zoltán megköszönte a bizalmat, és mint mondta, “minden tagszervezet elnöke” szeretne lenni a következő négy évben, a megbízatása ugyanis ennyi időre szól.

Oláh Gyárfás gratulált az új elnöknek, leköszönő beszédében pedig kiemelte, az elmúlt nyolc évben szívvel-lélekkel dolgozott a magyar autósportért, egyben azt kívánta a tagságnak, hogy a másik elnökjelölt programjában megfogalmazott ígéretek közül a lehető legtöbb teljesüljön.

(MTI)