Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,55 Ft
Euró
381,62 Ft
Font
444,64 Ft
Bitcoin
43,678 $

Mióta itt jártál:

Sztankovics ezzel is magyarázza a Ferencváros újabb vereségét

Sztankovics igyekszik rávilágítani arra, hogy mekkora terhelés alatt játszik a Ferencváros a konferencia-ligás szereplések miatt.

Fotó: Dejan Stankovic vezetőedző a Ferencváros labdarúgócsapatának sajtótájékoztatóján a Groupama Arénában 2023. november 8-án. Az FTC a következő napon a belga KRC Genk csapatát fogadja a Konferencia-liga csoportkörének negyedik fordulójában. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Ferencváros váratlanul megint kikapott az NB1-ben, ezúttal a Fehérvár ellen, ráadásul hazai pályán. A közönségre ezúttal sem lehetett panasz, a játékra viszont már annál inkább, miközben a szintén bajnokesélyes Paks is kapitulált.

Sztankovics is tudja, nagy a terhelés a csapaton, és amikor egy-két kulcsjátékos nincs a pályán, az sokba tud kerülni. Érthető módon a cserékből nem tud kiállítani még egy A-csapatot, mert ez egyszerűen nem lehetséges, és nem is fenntartható.

Adódik a kérdés, mennyire fáradt el a csapat, mely az elmúlt 21 napban 7 meccset játszott, ami rengeteg. Sztankovics próbál megoldást találni erre, de nincs egyszerű dolga, viszont a bajnokságot nem veszíthetik el.

„Nyilván ezzel számolnunk kell, meg kell találnunk a megfelelő egyensúlyt.” – mondta határozottan Sztankovics, akinek most már tennie kell valamit, mert nemigazán férnek bele újabb sorozatos vereségek.

„Mi vagyunk az egyetlen csapat a magyar bajnokságban, amely 21 nap alatt 7 meccset játszott. Van még hátra egy hasonló hónap november közepétől december végéig. Ezt át kell beszélnünk, de azt várom el a játékosoktól, hogy sokat dolgozzanak, és igazán keményen tegyék ezt” – idézte a fradi.hu