Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,32 Ft
Euró
385,94 Ft
Font
451,43 Ft
Bitcoin
69,712 $

Ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolnál, élőben adja a tv

Élőben adja a tv Szoboszlai Dominik csapatának következő angol bajnokiját, ami több szempontból is fontos lesz.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Már összességében az meglepetést okozott, hogy Klopp nem a kezdőben jelölte Szoboszlait és Salah-t az Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén. Talán minden másképpen alakul, ha a megszokott kezdőt kapjuk, ám ezt már soha nem tudjuk meg. A csapat azonban így is meglepően gyengén játszott, és súlyos vereséget szenvedett.

Kevesen tippelhettek arra, hogy 3-0-ra veri majd az Atalanta a Liverpoolt az Anfield Roadon, ráadásul nem emberhátrányban vitte véghez ezt a nagy tettet az olasz csapat. Klopp nem írta le az esélyeiket, viszont ő sem tudja, hogy továbbjuthatnak-e, mert ehhez minimum három gólt kellene rúgniuk, miközben egyet sem kapnak. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

A csapatnál mindenki csalódott, a Liverpool egyik legendája ki is írta a fájdalmát az X-re. Most azonban a Crystal Palace ellen kell teljesíteniük, és szintén hazai közönség előtt fognak játszani, ami izgalmas mérkőzést hozhat. A meccs eseményeit a Match 4 adja vasárnap 14 óra 30 perctől.