Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,29 Ft
Euró
385,80 Ft
Font
451,39 Ft
Bitcoin
69,455 $

Szoboszlai Dominik a kispadon kezd az Atalanta ellen

A Liverpool ismertette az Atalanta elleni kezdőcsapatot, ezúttal Szoboszlai Dominik azonban a kispadon foglal helyet.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Liverpool továbbra is esélyes arra, hogy triplázzon, miután a Ligakupa már a vitrinjükben van, a Premier League-ben az egyik favoritok, míg az Európa-ligában egyértelműen a legnagyobb esélyesek. Ami biztosnak tűnik, hogy a Liverpool a következőszezonban visszatér a Bajnokok Ligájába, de már Klopp nélkül.

A hírek szerint megszületett a döntés a Liverpoolnál azt követően, hogy Xabi Alonso nemet mondott, és úgy döntött, hogy a Bayern Leverkusen edzője marad, koncentrálván arra, hogy a Bajnokok Ligájában is közösen tegyék le a névjegyüket, jelenleg pedig minden a Bundesliga és az EL megnyerésére szól. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Az út már nem olyan hosszú, hiszen a negyeddöntők követeznek, azok első mérkőzései. Látván a mezőnyt, a Liverpool valóban a fő esélyes, viszont nem lehet azt mondani, hogy gyerekjáték lenne eljutniuk a döntőig. Összességében az egyik legkellemetlenebb ellenfelet kapták, akik még a topcsapatoknak is képesek problémát okozni.

A Liverpool hazai pályán kezdhet, így nincs más dolga, mint gólokkal megnyerni a mérkőzést, hogy Olaszországban nyugodtan léphessenek pályára. Erre is van egy reális forgatókönyv, bár aligha lehet arra számítani, mint legutóbb, amit a Sparta Praha ellen művelt a Liverpool.

Időközben a Liverpool ismertette az esti kezdőcsapatát, Szoboszlai Dominikkel a kispadon, akire egy újabb nagyon hasznos mérkőzés várhat. Klopp nem várt módon igen nagy neveket nevezett a kispadra, kezdve Szoboszlaival, Salahával, Jotával, Alexander-Arnolddal. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.