Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Jürgen Klopp is reagált Xabi Alonso bejelentésére

A Liverpool edzője is reagált Xabi Alonso pénteki bejelentésére.

Fotó: MTI/EPA/Neil Hall
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, Xabi Alonso megerősítette, biztosan nem ő lesz a Liverpool új edzője, mindemellett pedig azt is megosztotta, hogy úgy határozott, marad a Bayer Leverkusennél, mivel elégedett a klubbal és nagyon hálás a játékosok és a szurkolók támogatásáért.

Erre reagálva Jürgen Klopp, a Liverpool edzője is megszólalt. A Liverpool főnöke elismerte, hogy megérti Xabi Alonso döntését, miszerint inkább marad a Bayer Leverkusennél, minthogy a nyáron továbbálljon. Klopp a saját korai vezetőedzői éveivel összehasonlítva magyarázta, hogy Alonso miért juthatott arra a döntésre, hogy a Bundesligában marad. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A liverpool.com szerint Klopp azonban úgy döntött, hogy nem kommentálja Alonso Liverpoolhoz fűződő kapcsolatát, és azt, hogy ez mit jelenthet a klub új menedzserének keresése szempontjából:

„Az egyetlen rész, amiről beszélhetek, hogy egy fiatal menedzser egy olyan klubnál van, ahol nagyon jól megy neki. Ez egy hasonló helyzet, és én is nagyjából ugyanezt tettem, ha úgy nézzük. Soha nem bántam meg, szóval nagyjából ennyit tudok erről mondani. Xabi hihetetlen munkát végez ott, a Leverkusennek jó csapata van, valószínűleg együtt fogja tartani a csapatot.”

Noha Xabi Alonso döntése kiábrándító a Liverpool-szurkolók számára, akik szerették volna őt a következő szezonban az Anfielden látni, vasárnap egy újabb versenyzőt láthatunk majd az edzői posztért: Roberto De Zerbi ugyanis szintén versenyben van a liverpooli állásért, és úgy tűnik, ő lehet az az opció, akire Klopp is áldását adná.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.