Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Klopp is csak keresi a szavakat a Liverpool vereségére az Atalanta ellen

Az Atalanta gyakorlatilag fél lábbal már ott van az Európa-liga elődöntőjében, de Szoboszlai Dominik edzője nem adja fel.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik és Salah meglepő módon csak a kispadon foglalt helyet az Atalanta elleni negyeddöntő első mérkőzésén az Európa-ligában. Hogy mi lett volna, ha Szoboszlai és Salah is kezd, nehéz megmondani, de így is hamar pályára küldte őket Klopp.

Az átütő erő azonban nem volt meg, valami hiányzott, és senki nem számított arra, hogy háromgólos hátrányba kerül a Liverpool az olaszországi visszavágóra. Klopp vissza fogja nézni a mérkőzést, jelenleg azonban a következő angol bajnokira koncentrál, mert mindenképpen reagálni szeretnének a történtekre. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

„Igen, sajnos semmi pozitívat nem lehet mondani a játékról. Jól kezdtünk, Nuneznek volt is egy jó pillanata, de attól a pillanattól kezdve nagyon rossz játékot játszottunk, és semmi pozitívumról nem tudok beszámolni.” – mondta őszintén Kloppp a TNT Sports kérdésére a mérkőzés lefújását követően.

Klopp nem elégedett

„Nem tetszett a taktikai pozicionálásunk a labdabirtoklás terén. Úgy adtunk egy helyzetet az ellenfélnek, hogy odapasszoltuk a labdát, aztán mindenki üldözni kezdett egy másik játékost. Ugyan szereztünk egy gólt, az is les volt, de a játékunk rossz volt, addig az Atalanta jól játszott, három gólt szerzett, és megérdemelten nyertek.”

„Meg fogom nézni a meccset hétfőn, és már most tudom, ha néhány dolgot jobban csinálunk, jobbak leszünk. Vissza tudunk jönni ebből? Igen, ha jól játszunk, szóval lehetséges. Nyerhetünk 3-0-ra? Fogalmam sincs, de ez most nagyon rossz érzés, és ez fontos.” – idézte a 90min Szoboszlai edzőjét a vereség után.

„Ez egy rossz teljesítmény volt tőlünk, és ez valóban így van, vesztettünk. Eben a pillanatban mindig úgy érzem, hogy túl vannak rajta, de amíg nem játszunk, addig ez nem lesz így. Nem éltünk meg hasonlót gyakran, ami miatt vasárnap reagálnunk kell, ám ez most biztosan rossz érzés. A srácoknak haza kell menniük, és ezekkel az érzésekkel fognak elaludni, viszont fel kell készülnünk Crystal Palace elleni meccsre.”

Klopp régóta nem látta így játszani a csapatát, és nem értette, miért történik ez. Ahogyan ő fogalmazott, sok játékost nagyon magányosnak látott, és noha nagy helyzeteik is voltak, azokat nem használták ki. „Tudom, hogy a fiúk jobban tudnak ennél játszani, ugyanakkor ma este ez nem történt meg, és vasárnap reagálnunk kell rá. Biztos vagyok benne, hogy ezt meg is fogják tenni.”

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.