Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,16 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,39 Ft
Bitcoin
68,726 $

Videón a Liverpool döbbenetes veresége az Atalanta ellen az Európa-ligából

Továbbra sem lehet hova tenni a Liverpool vereségét az Európa-ligában, de még így sem kizárt, hogy az angolok továbbjutnak.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Liverpool egy ideje toronymagas esélyese az Európa-ligának, de ez csütörtök este megváltozott, miután súlyos vereséget szenvedtek. Érthetetlen, ami az Anfield Roadon történt, ahol sokan egy fordított helyzetre számítottak, ám végül óriási pofonba futott bele a legendás csapat.

Már Klopp kezdője is furcsa volt, ugyanis Szoboszlai Dominik és Salah is csak a kispadon kapott lehetőséget. Nagy nevek ültek a padon, és ugyan hamar reagált a legendás német edző, még csak szépíteni sem tudtak. Sőt, 3-0 lett a vége, és azok, akik erre az eredményre fogadtak nagyobb pénzzel, már milliomosok. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Az elmúlt évek egyik legnagyobb meglepetése az, ami történt, melyre egyelőre csak keresik a szavakat az emberek. Ráadásul nem volt emberelőnyben a sztárcsapat, és odahaza játszott, a többség arra számított, hogy gólokkal fogják nyerni a visszavágót, ami rendkívül nehézkes lesz számukra.

A döbbenet ült ki a szurkolók arcára, ugyanakkor még mindig nem dőlt el a párosítás, viszont innen nagyon nehéz dolga lesz Szoboszlai csapatának. Lesz mit elemeznie a stábnak, és az egy hét múlva esedékes visszavágót még nagyobb érdeklődés fogja övezni, bár az Atalanta fél lábbal már ott van a következő körben.

A Liverpool rég játszott ilyen rosszul, odahaza pláne, semmi előjele nem volt egy ilyen szintű vereségnek. Korábban a Bajnokok Ligájában több ilyen mérkőzést is sikerült megfordítania a csapatnak, és ez akkor is így volt, amikor a 2000-es évek elején megnyerték a sorozatot. Most valami hasonlóra lesz szükségük, és a legnagyobb esély arra lehet a vereség mellett, hogy hosszabbítást harcolnak ki.