Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

A Liverpool legendája is kiakadt Szoboszlaiék veresége miatt az Európa-ligában

Jamie Carragher sem fogta vissza magát, teljesen ledöbbent, amit az Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén látott az Atalanta ellen.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Klopp valamilyen oknál fogva úgy döntött, egy váratlan kezdőcsapatot küld fel az Atalanta ellen, talán amiatt is, mert vasárnap ismét jelenésük lesz a pályán a Premier League-ben, ahol ádáz harcot vívnak az Arsenal és a Manchester City ellen. Arra azonban még ő sem számíthatott, hogy ekkora pofonba futnak bele, ami mindenkit ledöbbentett. Szoboszlai Dominik és Salah is csak a kispadon foglalhatott helyet, majd hamar bevetette őket Klopp.

Talán az olaszok lepődtek meg a legjobban, akik előzetesen valószínűleg hamar aláírtak volna egy 1-0-s vereséget az Anfield Roadon a visszavágóra. Ehhez képest 3-0-ra legyőzték az angolokat, akik nagyon nehéz helyzetbe hozták magukat, és Klopp csak kereste a szavakat, de elismerte, nem játszottak jól, megérdemelt volt a vereségük. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Az elemzések már folyamatban vannak, és Klopp azt mondta, hétfőn újra fogja nézni a mérkőzést, jelenleg pedig a Crystal Palace elleni angol bajnoki mérkőzéssel foglalkozik, mert arra kell koncentrálniuk, és az a tervük, hogy azonnal válaszolnak a történtekre.

A legendák közül Carragher is megszólalt, az X-en keresztül üzent, miután messze nem azt kapta, amire számított. „Borzalmas eredmény és teljesítmény ez a Liverpooltól. Az egyetlen vigasz ebben a súlyos vereségben az, hogy Jurgennek egy teljes második sort kell játszania a visszavágón, és all-in-re kell mennie a sorozatért.”

A Liverpool legközelebb vasárnap délután, 15 órától lép pályára, szintén az Anfield Roadon a Palace ellen, ami ezek után egy még inkább kötelező győzelem lesz számukra, nem hibázhatnak. Jelenleg ugyan a második helyen állnak, az Arsenal szintén 71 pontos, addig a Manchester City hátránya mindössze 1 pont.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.