Dollár
420,05 Ft
Euró
419,39 Ft
Font
481,86 Ft
Bitcoin
20,247 $

Szinte izzik ez a bikinis fotó Szécsi Debórától

Fotó: Instagram/Szécsi Debóra
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 16. - 00:10

A kétgyermekes édesanya jobbnál jobb formában van, és nagyon büszke lehet magára, hogy ezt két gyermek mellett el tudja érni.

Minden édesanya tudja, hogy milyen komoly felelősséggel jár egy gyereknevelés. Erre nem szabad konkrét teherként tekinteni, de valljuk be, akkor sincs könnyű dolguk a nőknek, ha megvan a megfelelő háttér mögöttük.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Ők azok, akik gyakorlatilag mindig felkelnek éjjel a babához, etetik őket, és önmagában ez az egész folyamat sokat kivesz az emberből mentálisan, illetve fizikális szinten is. Vannak igazán nehéz időszakok, és közben ezer más dologra is figyelni kell.

Karban kell tartani a kapcsolatot, a házasságot, és még sokáig folytathatnánk a sort. A forma sem mellékes, hiszen nagyon nem mindegy, hogy egy nő mennyire elégedett önmagával, ezt soha nem szabad félváról venni.

Salma Hayek szexin megvillanó klasszis dekoltázsa a nap kedvence

Szécsi Debóra, aki tavaly a szerelme oldalán szerepelt a Dancing with the Stars második évadában, kirobbanó formában van. Egyszerűen lenyűgöző, két gyermek mellett pedig még inkább, a rajongók sem jutnak szóhoz.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.