Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

A Sony bejelentette, érkezik PS5-re a The Last of Us Part II remaster verziója

Remaster verziót kap a The Last of Us Part II, és már nem kell sokat várnunk arra, hogy elérhetővé váljon.

Fotó: Twitter/Naughty Dog
Konzol/Videójátékok

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Naughty Dog nem sokkal ezelőtt jelentette be a The Last of Us Part II remaster változatát PS5-re. Röviddel azután tettek bejelentést, hogy korábban a nap folyamán egy rakás információ szivárgott ki a játékról.

A kiszivárgások egy januári megjelenési dátumról szóltak, és most megerősítésre került, hogy a a The Last of Us Part II remaster verziója valóban jövő év elején jelenik meg. Egészen pontosan január 19-én válik elérhetővé a várva várt verzió. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

A játék legnagyobb újdonsága egy rougelike túlélő mód lesz, ami a No Return nevet kapta. Ezen módon belül a játékosok randomizált összecsapásokban bizonyíthatják rátermettségüket, miközben átélik a The Last of Us Part II küzdelmeit.

Sok extrát kapunk a játékban

Lesznek új irányítható karakterek is, akikkel lopakodós és harcos küldetéseket teljesíthetünk, mialatt különböző ellenségekkel kell megküzdenünk. A játékot készítő csapat egyedi fordulatokat ígér, melyeket új, váratlan eseményekkel ruháztak fel a harcok során.

Natív 4K-s élményt fogunk kapni, ami 1440p-t jelent 4K-ra felskálázva a teljesítmény mód mellett. Ha pedig egy olyan tévét használunk, ami támogatja a VRR-t, abban az esetben elérhetővé válik a framerate feloldása – írja a The Verge.

A játékélményen is javítottak a gyorsított betöltési idő által, de a DualSense kontroller szintén finomabban, részletesebben fog reagálni a kezünkben. Azok, akik már rendelkeznek a játék eredeti verziójával PS4-en, 10 dollárért cserébe megkapják a remastert.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.