Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,428 $

Sokatmondó kijelentést tett a Real Madrid korábbi elnöke a klub átigazolási szezonjáról

Madrid, 2020. július 17. Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetõedzõje a bajnoki trófeával a spanyol labdarúgó-bajnokság 37. fordulójában játszott Real Madrid-Villarreal mérkõzés után az Alfredo di Stefano Stadionban 2020. július 16-án. A Real Madrid 2-1-re gyõzött, és a záró forduló elõtt behozhatatlan elõnyre tett szert, így megnyerte a bajnokságot. MTI/EPA-EFE/Rodrigo Jiménez
not image

Nagy Noel

2021. március 26. - 10:23

Ramon Calderon, a Real Madrid korábbi klubelnöke úgy fogalmazott, hogy a klub jelenleg nem áll úgy anyagilag, hogy a sokszor emlegetett Kylian Mbappé vagy Erling Haaland átigazolásokat nyélbe üsse.

A nemzetközi sportsajtó jóformán egyöntetűen tényként kezeli, hogy a Real Madrid várhatóan legalább egy jövőbeli világsztárt igazolni fog a nyáron, méghozzá nem is kevés összegért. A leggyakrabb Kylian Mbappé és Erling Haaland neve merül fel, mint jelöltek erre a szerepre.

Soron kívül Jakab feltette a kérdést: milyen képviselő az, aki nem járja az országot?

Ramon Calderon, a Real Madrid korábbi klubelnöke azonban a talkSPORT-nak adott interjújában óva intett mindenkit, hogy ne éljék bele magukat ezekbe a transzferekbe, mivel várhatóan a klub nem fogja tudni megengedni magának őket:

„A szezon ezen szakaszában mindig szoktak pletykálkodni. Mostanában nagyon sokat beszélnek Haalandról, Mbappéról… és még nagyon sok játékosról. Gazdasági értelemben azonban nem vagyunk a legjobb formában, mert éppen felújítjuk a stadionunkat, ami pedig nagyon sok pénzbe kerül”

Calderon hozzátette, hogy nagyon nehéz lesz ezen a nyáron pénzt költeni a klub számára, de mint mondta, minden évben megpróbálják a lehető legjobb játékosokat leigazolni, már évek óta ezt teszik, úgyhogy most is meg fogják próbálni kihozni a legjobbat a lehetőségek közül.

A brit Daily Express napilap úgy véli, ez a Manchester Unitednak igazán remek hír, ugyanis ezzel egy lépéssel közelebb kerülhetnek Erling Haaland leigazolásához. A Bundesligában 21 gólt szerző norvég támadót már tavaly télen is megpróbálták megszerezni a Vörös Ördögök, akkor azonban a játékos a Dortmundot választotta.

A lap azonban úgy fogalmaz, hogy Ole Gunnar Solskjaernek ettől függetlenül nem lesz egyszerű dolga, ha a honfitársát meg akarja kaparintani, ugyanis mindössze 80 millió fontos átigazolási kerettel rendelkezik a nyárra, így mindenképpen el kell majd adni játékosokat, ha komolyan le akarják igazolni Haalandot.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.