Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Videón az Arsenal 6-0-s győzelme, 2 pontra vannak Szoboszlaiéktól (videó)

Az Arsenal messze a leglátványosabb módon hozta a kötelezőt a Sheffield United ellen, így újra csak 2 pontra vannak a listavezető Liverpooltól.

...svg content...Fotó: EPA/VINCE MIGNOTT
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Liverpool nagyon közel járt ahhoz, hogy a kiesés elől menekülő Nottingham Forest otthonában pontokat veszítsen. A sok sérült miatt csak az utolsó utáni pillanatokban nyerték meg a meccset a csereként beállt Nunez góljával. Szoboszlai Dominik is visszatért, aki trükkös kézfogással ünnepelte meg a győztes találatot.

A Manchester City pedig a Manchester Unitedet küldte haza egy vereséggel, hiába vezettek a Vörös Ördögök Rashford hatalmas góljával. Ten Hag még mindig az United edzője lehet, de elnézve, hogyan teljesít az irányításával a csapat, felérne egy kisebb csodával, ha a következő szezont is vele kezdenék meg. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az Arsenalnál azonban minden a legnagyobb rendben van, Arteta kiemelte a gödörből a csapatot, és egy ideje megállíthatatlanok. A Liverpool elleni győzelem is ennek volt az egyik első jele, és azóta rengeteg gólt szereztek. A legutóbbi hét angol bajnokin több mint 30 góllal hívták fel magukra a figyelmet, ami egészen elképesztő eredmény.

Legutóbb a Sheffield United szaladt bele egy akkora pofonba, ami felérhetne egy edzőbuktatással. Az utolsó helyen szerénykedő csapat tehetetlen volt, az első félidő elején eldőlt a sorsuk, és noha még bőven volt hátra a meccsből, amikor már 6-0 volt az állás, az Arsenal megkegyelmezett nekik, több gólt nem lőttek nekik.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.