Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,760 $

Videón Szoboszlai nagy visszatérése és a Liverpool drámai győzelme

Szoboszlai Dominik visszatérése szerencsét hozott a Liverpool számára, és ha az utolsó utáni pillanatokban is, végül hozzájuk került a 3 pont Nottinghamben.

...svg content...Fotó: EPA/TIM KEETON
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool továbbra is vezeti a bajnokságot, immáron 63 ponttal az 59 pontos Manchester City és az 58 pontos Arsenal előtt. A két nagy rivális viszont még nem játszotta le a meccsét a Premier League aktuális fordulójában. A Liverpool talán soha nem drukkolt ennyire a Manchester Unitednek, akik vasárnap csapatnak össze a Cityvel.

Sok esély nincs arra, hogy az United egyáltalán pontot szerezzen a címvédő ellen, különösen most, hogy Haaland nemrég öt góllal üzent. Egy rangadón azonban bármi megeshet, de az sem szól az United mellett, hogy a városi rivális pályáján fognak küzdeni, és a gólzsák Hojlund sérülés miatt biztosan kihagyja a rangadót. Soron kívül Folytatódik az F1-es Monacói Nagydíj, kövesd élőben

Kisebb csoda lenne, ha Ten Hag el tudná hozni a 3 pontot, amire nem kis szükségük lenne, hiszen a Tottenham és az Aston Villa is nyert előttük a tabellán. Sőt, a 4. helyen álló Villa már 9 pontos előnyben van, addig a Tottenham hattal számol többet. Ugyancsak gondot jelenthet a West Ham United felzárkózása, mindössze 2 ponttal vannak az United mögött, ahol legkésőbb a szezon végén lehetséges, hogy újabb edzőváltásra kerül sor.

A Liverpoolnál biztosan, mert Klopp pihenni szeretne, de ő egy igen erős csapatot fog átadni, és lehetséges, hogy a Premier League-et, az FA-kupát és az Európa-ligát is megnyerik, ami új rekord lenne. Legutóbb a Nottingham Forest otthonában szereztek drámai győzelmet, a csereként beállt Nunez hozta a 3 pontot.

Nagyon a végére maradt a gól, és ekkor már Szoboszlai Dominik is pályán volt a sérülése után. A magyar válogatott csapatkapitánya jól mozgott, hasznosan állt be, és egyúttal szerencsét hozott. Nélküle talán Nunez sem lett volna eredményes, aki a Ligakupa döntőjén szintén nem lehetett pályán, akárcsak Szoboszlai és Salah.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.