Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,760 $

Videón Szoboszlai Dominik trükkös kézfogása Nunezzel

Szoboszlai Dominik és Nunez nagyon jóban vannak, ez a gólörömnél is látszott szombaton a drámai győzelmet követően.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik (j) és Harve Elliot, a Liverpool játékosai az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában játszott Nottingham Forest - Liverpool FC mérkőzésen Nottinghamben 2024. március 2-án. A listavezető Liverpool Darwin Nunez 99. percben fejelt góljával 1-0-ra nyert a Nottingham Forest otthonában. MTI/AP/Rui Vieira
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire büszkék vagyunk Szoboszlai Dominikre, aki a Liverpool egyik vezérévé vált. Az első pillanattól kezdve meghatározó játékos a csapatnak, nemcsak a pályán, hanem azon kívül is. Sok vicces videó látott már napvilágot róluk, és még fog is, miközben jól megy a szekér.

Nagy kérdés, mi lesz Klopp nélkül, amit még senki sem tud, de alig pár hónap múlva ehhez hozzá kell szokniuk, akárcsak az új edzőhöz. Szóval bőven van kérdőjel a jövőt illetően, bár az nem lehet kérdéses, hogy Szoboszlai még jobb játékossá fog válni. Ha ebben a formában játszaná végig a karrierjét, akkor is klasszisként vonulhatna vissza. Soron kívül Folytatódik az F1-es Monacói Nagydíj, kövesd élőben

Emiatt is jó érzés belegondolni, hogy még mindig fiatal és rengeteg benne a potenciál. A laza személyisége is szimpatikussá teszi őt, miközben keményen dolgozik, sok más futballistához hasonlóan messze kevesebbet szórakozik. Tudja jól, hogy ez élete legnagyobb lehetősége, és így szokott hozzá a mindennapokhoz.

Nála is vannak szünetek, és akkor lazíthat, bár az Európa-bajnokság miatt erre kevesebb ideje lesz. Valószínűleg nem bánja, ahogyan azt sem bánná, ha az Eb végéig elfoglalt maradna, de ne rohanjunk ennyire előre. A stílusos és divatos Szoboszlai, aki öltözködésben is top, nagyon jóban van a csapattársaival.

Ezt szombaton is láthattuk, ahogyan Nunezzel együtt örült egy trükkös kézfogás kíséretében. Az egyik szurkoló megörökítette a pillanatot, amit alább láthattok. Nunez is csereként állt be a sérülését követően, majd az utolsó utáni pillanatokban elöntötte a 3 pont sorsát, nyomás alá helyezvén ezzel a riválisokat.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.