Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

Videón a Manchester United veresége a Manchester City ellen

A Manchester United csak ideiglenesen lepte meg a Manchester Cityt a városi derbin, de még mindig Ten Hag a Vörös Ördögök edzője.

...svg content...Fotó: EPA/ASH ALLEN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Új rekordot állíthat fel a Manchester United, ha továbbra sem küldik el Ten Hagot, akinek az irányítása alatt ritkán látott mélypontra került a klub. Nem egy trénert már fele ennyiért is elküldtek, de a holland még mindig a kispadon ülhet. Egy csavar végén Tuchel már a szezon közben átvehetné az irányítást, mert a hírek szerint nem biztos, hogy a Bayern kivárja az idény végét.

Ha Tuchel a Bajnokok Ligájában is kudarcot vall, messze hamarabb állhat fel a kispadról, hiába a korábbi megállapodás, amit az edző és a klub kötött egymással. Az United számára kapóra jöhetne a lehetőség, mert így sokkal hamarabb kezdhetnék meg az újjáépítést Ten Hag sorozatos hibái után, többek között az átigazolások terén. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

Az United helyzetét nehezíti, hogy sok a sérült a keretben, ami amúgy sem alkalmas arra, hogy a bajnoki címért küzdjön. Jelen állás szerint aligha lesz meg a Bajnokok Ligája indulás a csapatnak, mely miatt sok pénztől eshetnek el, és rányomhatja a bélyegét az átigazolásokra is. Sőt, az Európa-liga indulás is veszélyben van, ami azt jelentené, egy európai kupában sem indulna az United.

Míg a Liverpool Szoboszlai Dominikkel hozta a kötelezőt, addig a Manchester United csak megszorongatni tudta a Cityt, bár így is döbbenetes volt látni, mekkora fölényben játszik a címvédő. Ennek ellenére Rashford szerezte meg a vezetést a csapatának egy őrületesen nagy góllal, amire Foden duplával válaszolt, majd Haaland is beköszönt.

A City tartja a lépést a Liverpoollal, 1 pont a hátrányuk, ami könnyedén ledolgozható. Most az Arsenalon a sor, hogy hozzák a kötelezőt a biztos kiesőnek tartott Sheffield United ellen, akik eddig mindössze háromszor tudtak nyerni a bajnokságban. A londoniaknak a Sheffield otthonából kell elhozniuk a 3 pontot hétfő este. A City-United összefoglaló videóját erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.