Clouds
21 Budapest
Dollár
367,50 Ft
Euró
394,61 Ft
Font
442,31 Ft
Bitcoin
22,871 $

Youtube-rekordot döntött a latin előadók között Shakira Gerard Piquéről szóló dala

TÉMÁK:
#Shakira #YouTube
Barcelona, 2022. december 1. Gerard Piqué, az FC Barcelona labdarúgócsapat közelmúltban visszavonult hátvédje Barcelona város 18-as számú bíróságáról távozik, miután aláírta a gyermekei felügyeleti jogáról szóló megállapodást, amelyben volt feleségével, Shakira kolumbiai énekesnõvel a közelmúltbeli válásuk után megegyeztek 2022. december 1-jén. MTI/EPA-EFE/Quique García
Style
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő
TÉMÁK

Shakira írt egy dalt Gerard Piquéről, akivel tavaly szakítottak, miután megcsalta, és ez a szám most elkezdett rekordokat dönteni a Youtube-on.

Előzmény:

 

Az Out of Your League című dal videóját 24 óra alatt 63 milliószor nézték meg, amivel az ennyi idő alatt legnézettebb latin dal lett. A 45 éves énekesnő a négy perces dalt, amelynek alapját az argentin producer és DJ, Bizarrap hozta (ez az első alkalom, hogy együtt dolgoztak), Piquének írta, akivel tavaly több mint tíz év után szakítottak.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Shakira a rekorddal olyan latin előadók nyomdokába lép, mint J Balvin, vagy a Despacitót jegyző Luis Fonsi és Daddy Yankee, írja a BBC.

Nem ez az énekesnő első dala a szakításról, a Monotoniát három hónapja adta ki, de az inkább a szomorúságáról szólt, mint az új, ami inkább bosszúnak tűnik, melyben a volt focista állítólagos új, 23 éves barátnőjéről énekel olyanokat, hogy „én felérek két 22 évessel”, valamint, hogy Piqué „a Ferrarit Twingóra”, „a Rolexet egy Casióra” cserélte.

A kolumbiai énekes a spanyol hatóságokkal való összetűzését is megemlíti, akik azzal vádolják, hogy 14,5 millió eurónyi adót nem fizetett be. Shakira azt nehezményezi a dalban, hogy a volt focista pont az ügy kellős közepén hagyta el, de mást is kritizál benne: „Sokat vagy a konditeremben, ideje lenne rágyúrni az agyadra is” – énekli.

A pár még júniusban jelentette be egy közleményben, hogy különválnak, és arra koncentrálnak, hogy gyerekeiket, a kilencéves Milant és a hétéves Sashát neveljék. Piqué nem reagált a dalra nyilvánosan.