Schobert Norbi és Rubint Réka vagány motoros napja

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala
not image

Hujber Dávid

2021.május.5 - 03:16

A sztárpár úgy döntött, hogy motorral mennek el teraszozni, az autókat otthon hagyják, mivel az idő ideális volt.

Az emberek elkezdték újra azt az életet élni, mint a koronavírus előtt, ami egy fontos mérföldkő. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy minden visszaállt volna a régi kerékvágásba, csupán megláttuk a fényt az alagút végén.

Ez nagyban köszönhető a beadott oltásoknak, a folyamatos vakcinamennyiségeknek, amiben Magyarország az élmezőny tagja. Sőt, ezen a héten már hat különböző vakcinával fognak oltani, miután a Janssen is zöld jelzést kapott.

Az egyik legfontosabb mérföldkő az volt, amikor két héttel ezelőtt újranyithattak a teraszok. Az emberek hitelen boldoggá váltak, és megrohamozták ezeket a helyeket. Nem sokkal később pedig jöhettek az újabb nyitások, immáron a védettségi igazolvánnyal.

Fecsó nem fogta vissza magát: „Öt darab barátnőm volt egyszerre”

Schobert Norbi és Rubint Réka egy élő facebookos bejelentkezés során jelentették be, hogy beoltatták magukat. Sok más társukhoz hasonlóan a kínai vakcinát kapták, amivel sok társukat győzhették meg.

Norbi imád motorozni, komoly gépek vannak a garázsában, és most úgy döntöttek, hogy az egyikkel útra kelnek és Buda felé veszik az irányt. Nem messze a rakparttól ugrottak be enni az egyik kedvenc helyükre.