Fecsó nem fogta vissza magát: „Öt darab barátnőm volt egyszerre”

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Takács Petra

2021.május.4 - 19:52

Fecsó egy csodálatos időszakként írta le azt az időszakot, amikor egyszerre öt barátnője is volt.

A Bréking legutóbbi adásában a többnejűség is téma volt, mely egy létező életforma, még akkor is, ha nem túl elfogadott és gyakori. Ennek kapcsán beszélt Fecsó arról, hogy ebben az esetben inkább szeretőket lenne érdemes tartani, mint feleségeket.

„Most elsőre jól hangzik, de négy feleséget ugyanolyan gyorsan megunsz, mint egyet, testileg! Utána mi marad? Marad négy születésnap, négy darab névnap, négy darab anyós, négy házassági szerződés, négy darab romantikus sorozat, amit végig kell nézni.”

„Tudod, mikor néznék focit, amikor a szomszéd gyerek berúgja a labdát az ablakon. Szeretők kellenek, szeretők, meg csajok, nem feleségek.”

„Öt darab barátnőm volt egyszerre, és az csodálatos volt. Öttel mentem az országba, mint valami matróz, cserélődtek. Egy multicégnél dolgoztam, és jártam az országot, mindenfelé, és mint a jó matróznak, mindig voltak ott barátnői.”

Tóth Andi totálisan más esküvőt tervez magának, mint az átlag

„Csodálatos időszak volt, a nők ugye cserélődtek. És a négy feleség? Mindegyik menstruál. Ha folyamatosan valamelyik menstruálni fog, egész hónapban egy menstruáló nővel kell együtt élni.” – tette hozzá Fecsó.