Dollár
420,75 Ft
Euró
419,76 Ft
Font
482,37 Ft
Bitcoin
20,298 $

Schäfer: Egy pillanatig sem fordult meg a fejemben, hogy nem nyerhetünk

Schäfer András gólöröme a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzésen a müncheni Allianz Arénában 2021. június 23-án. MTI/Kovács Tamás
not image

Kolláth Benjámin

2021. június 26. - 23:46

A magyar válogatott fiatal középpályása, Schäfer András már túltette magát a csalódáson, amit az okozott, hogy a magyar válogatott

A szerdai német-magyar mérkőzésen a fiatal Schäfer András volt az egyik főszereplő, miután 1-1-nél, rögtön a németek egyenlítő gólját követően egy gyönyörű támadás végén Neuer kapujába fejelt.

Soron kívül Gyurcsány Trianonról: A magyar nemzet egy részének halála

Végül ez nem lett elég a továbbjutáshoz, de a Dunaszerdahelyen focizó Schäfer a Digisportnak elárulta, motiválja, hogy így is Anglia ellen fogunk játszani legközelebb:

“Úgy fogunk kimenni, mint egy EB-nyolcaddöntőre, hiszen velük játszottunk volna, itt a lehetőség arra, hogy megmutassuk, mi lett volna, ha. Nagyon jó eredményt szeretnénk elérni, nyilván a földön kell maradnunk, tisztában vagyunk a képességeikkel, minőségbeli fölényükkel, de az előző három mérkőzésen is volt fölény, mégis jó eredményt tudtunk kiharcolni.”

Schäfer szerint ezen eredmények egyik legfőbb oka a Marco Rossi szövetségi kapitány által a csapatnak megnyert önbizalom:

“Nagyon profi szakemberről van szó, nagyon jó a stáb körülötte és az általa meghívott játékosok is nagyon fogékonyak a közös munkára. Szerintem taktikailag mi voltunk az egyik legjobb csapat.”

“Nem tudom, miért, de egész nap úgy éreztem, hogy nyerni fogunk, a meccsen is, egy pillanatig sem fordult meg a fejemben, hogy nem nyerhetünk, talán a 84, percben éreztem úgy, hogy lehet, hogy baj van.”

“Valamiért nagyon pozitívan álltam egész nap, a meccs előtt is és szerintem az egész csapat azon volt, hogy megszerezzük a három pontot és továbbjussunk.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.