Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
66,169 $

Őrületes formába hozta magát Sarka Kata és barátnője

Sarka Kata és barátnője ismét közösen edzettek, szenzációs formát hoztak össze 2024-re, akárcsak Rogán-Gaál Cecília.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztárok közül sokan edzenek napi rendszerességgel, és egyesek már most kiváló formának örvendenek. Singh Viki, a híres és elismert magyar énekesnő sem panaszkodhat, legutóbb fürdőruhában mutatta meg aktuális formáját. Nagy sikert aratott vele, ezrek rajonganak érte, de még mindig nem talált rá a nagy szerelem.

Tóth Gabira olyannyira rátalált Papp Máté Bence személyében, hogy ilyen szerelmesnek még nem láthattuk őt ezelőtt. Ez mindenre jó hatással van nála, többek között a formájára is, és talán bikinis is fotókat is láthatunk róla a nyáron. Gabinak nincs oka arra, hogy ne mutassa meg magát ebben a formában is, rengeteg embert motiválhat vele. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Gáspár Evelin ugyancsak a legcsinosabb sztárok közé sorolható, aki kapcsán egyre többen jegyzik meg, hogy napról napra egyre jobb nő. Igencsak beszédes a legutóbbi fotója, ő is magabiztosan várhatja a nyári szezont, akárcsak Kelemen Anna, aki évek óta egyenesen imádja a magyar futballt, szabályosan rajong a válogatottért.

Sarka Kata pedig szimplán a legfittebbek közé sorolható, őrületes formát hozott össze. Eddig sem panaszkodhatott, mert kiemelkedő, amit letett az asztalra, és még mindig van pár hét a nyári szezon elejéig, hogy tovább fejlődjön. Barátnője, Rogán-Gaál Cecília szintén háromgyermekes édesanyaként van olyan formában, hogy megemeljük előtte a kalapunkat.

Kata legutóbb egy másik barátnőjével, Nikivel közösen edzett. Az utóbbi időben Kata és Nikit többször edzettek együtt, és azt kell mondjuk, a csajok nem kicsit tették oda magukat. Ha kíváncsiak vagytok Kata és Niki aktuális formájára, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani a legújabb tartalomért.